DrinksOfDenmark@ FHA SINGAPORE 2022

Er du bar, mixer eller spiritus virksomhed med innovative produkter og koncepter?
Den danske stand på Food Hotel Asia F&B 2022 er den bedste platform til at præsentere og positionere dine produkter til high-end indkøbere og distributører fra hele regionen. Food Hotel Asia er Sydøstasiens største føde – og drikkevaremesse med over 2.000 udstillere for- delt på 80.000 m2. Messen har over 40.000 besøgende, og er entry point for indkøbere fra bl.a. Malaysia, Indonesien, Taiwan, Filippinerne, Kina, Thailand, Vietnam, Australien, Indien og Hong Kong.

 

Overblik

  • 4,5 m2 stand på den 200 m2 fællesstand. Egen bardisk med eget logo, fælles showcase køler, daglig leverance af is, samt delt møde-område. 3 m2 vægprint efter eget design, strøm, lys og plads i udstillingskataloget samt adgang til fælles depot med hyl- der, kaffe, vand og køleskab.

  • B2B Matchmaking af Mixology International

  • Koordinering af fælles fragt, told, indkvartering og rejseplan
  • Introduktion til Singapore

  • Netværksmiddag med de andre deltagere 

Pris: 12.995 DKK per virksomhed*

 

Tilmeld dig inden 1 april 2023
Send mail til Info@mixology.nu
Emne: FHA Singapore 2023 tilmeding

Tilmeldingen er bindende.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet i tilfælde af manglende tilslutning eller aflysning af messen.
I tilfælde heraf refunderes hele det indbetalte beløb.